lauantai 26. lokakuuta 2013

Uusia kavereita laumaan, reissu mökille ja lintutornille.


Lokakuun puolessa välissä on emännän syntymäpäivä. Tämän vuoksi olimme varanneet aikaa 18.-20.10. mökkireissailuun. Paikka oli taas ihanaakin ihanampi Kullaan Järventaustan mökki, jonka Eveliinan isovanhemmat antoivat käyttöön täksi viikonlopuksi. Kuten arvata saattaa, oli mökissä hieman vilpoista ;-) Onneksi kuitenkin tässä huushollissa oli kuitenkin kaksi lämmityslaitetta, siis saunan kiuas ja tuvan takka. Lähdimme lämpötilasta +8 liikkeelle, mutta lämpö nousi nopeaan, kun molemmat pesät lämmittivät kohisten! 


Tosiaan, meidän isoon laumaan (johon lasketaan kaikki koirakaverit suvusta ja ystäväpiiristä) on tullut kaksi pentua lisää! Toinen on ylläolevassa kuvassa näkyvä Kettuterrieri Milo ja toinen anoppilaan kesän pentueesta kotiin jäänyt Norwichin terrieri Milla :-) Meidän lähipiirin koiralauma on siis nyt kuusihäntäinen! Mitäköhän seuraavaksi? Meille kolmas? ;-)

No mutta takaisin mökkiin. Olimme vasta perjantai-illalla paikanpäällä, joten kuvia ei saatu otettua juurikaan muuten kuin sisältä mökistä. Odotellessamme pääsyä saunaan (joka muuten on maan paras!!) heittelimme puita takkaan, juttelimme, pelasimme korttia ja nauroimme. Pojat koulivat, välillä hieman rankastikin (johon päätin puuttua rauhoittamalla tilanteen), pientä Miloa, joka innoissaan halusi leikkiä ja yrittää alistaa uusia ystäviään. Ensimmäinen ilta menikin sitten laumassa olemisen totutteluun, mutta kyllä pojjaat hyvin tulivat loppuviimeksi toimeen :-)


Yön aikana satoi ensimmäiset isot rakeet tänä vuonna, ja välillä näyttikin, että olisi ollut lumi maassa. Milo, joka ei ollut ikinä ennen nähnyt lunta/rakeita, nuoli innoissaan pintoja, jotka olivat jäätyneet :-)



Yksi asia järvellä oli muuttunut: Vesi oli laskenut puoli metriä oikeasta mitastaan, ja se herätti ihmetystä sekä ihmisissä että koirissa. Simo, joka on ollut monena vuonna tässä paikassa, meni ensimmäisenä hämmästelemään, mitä vedelle on tapahtunut. Siellä oli kaikkia hyviä hajujakin! Alla olevassa kuvassa tosiaan näkyy järven pohjaa! :-D

Leikit alkoivat innostaa poikia vasta seuraavana päivänä, jolloin kaikki kolme telmivät ulkona vilpoisessa säässä. Olimme kaikki iloisia, että myös Milo otettiin leikkiin mukaan :-)




Kotiin lähdettiin seuraavana päivänä, mutta vielä viimeiset kuvat pienestä pojasta, Milosta ;-)



Porissa kävimme koko poppoolla, eli laumalla Metsämaan lintutornilla. Sinne mukaan tuli Hanna-muori ja Rauno, Nina (Milon omistaja) ja minä + tietysti lukuisat koirat. 

Matkalla riehuttiin minkä ehdittiin, mutta tornilla rauhoituttiin ottamaan valokuvia tästä ryhmästä, jonka lukumäärä kasvoi taas kahdella :-)







Mahtavaa syksyä kaikille jotka blogiani lukemaan eksyvät! :-) 

P.S. Ainiin! Meinasin unohtaa mainita, että pojat muuttavat uuteen kotiin ensi viikolla, tiistaina. Seuraava blogikirjoitus on siis varmaan uudesta kodista ja siihen sopeutumisesta. :-) Näkemisiin!

perjantai 18. lokakuuta 2013

Luonnetestattu Simo

Simo kävi luonnetestissä sunnuntaina 13.10.2013, Hämeenkyrössä. Testin suorittivat Kyröskosken käyttökoirat, ja tuomareina toimivat Marco Vuorisalo ja Katri Leikola. Alapuolella linkki videoituun testiin :-)




Pisteitä Simo sai upeat +170, enkä voi olla enempää ylpeä pojastani!! :-) Hienosti puolisti minua ja palautui jokaisesta kohdasta mainiosti.


keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa!


Nyt on kulunut niin pitkä aika edellisestä päivityksestä, että on pakko päivittää ihmisiä mukaan meidän menoomme! Teen sen kuvapäivityksellä, koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa :-)

Ensimmäisenä juhannus Kullaalla, mummulassa:







Simon ensimmäisestä pentueesta ensin n. 6 viikkoisia ja lopussa yli 10 viikkoisia vauvoja <3 :


Simo iskä kävi tapaamassa pentusiaan :-)






Tässä hieman vanhempana, yli 10 vk

Powwi Hurmaava Havier, Havier <3

Powwi Hurmaava Herrasmies, Tepsu <3

Powwi Hurmaava Huipputähti, Rita <3

Powwi Herra Hurmuri, Pyry <3

Powwi Hurmaava Kaunotar, Nala <3

Powwi Hurmaavan Kaunis, Martta <3

Seuraavaksi tulee kuvia kesän näyttelyistä ja match showsta:



Mittelspitzien erkkari 21.9.13



Hakametsä match show syksy 13


Mittelspitzien erkkari 21.9.13 




Hakametsän match show syksy 13


Pori KV 27.7.13


Sitten vielä sekalaisia kuvia loppukesästä ja alkusyksystä!






Ystävät mamman kanssa lattialla katselemassa Futuramaa :-D <3

Jos saisi itseään niskasta kiinni, niin seuraavaksi yritän tehdä kirjoituksen koirieni koulutuksesta :-)