tiistai 4. lokakuuta 2011

Märkä gerbiilien ystävä :3

Kävimme Simon kanssa koirapuistossa, niinkuin käymme siellä joka päivä. Niin hyvä ja ihana kuin Hervannan koirapuisto onkin, sen maasto on hyvin petollinen märällä kelillä. Siihen kun lisää vielä viisi oikein innokasta koiraa, jotka haluavat jokainen alistaa Simoa oikein antaumuksella; TADAA, saamme märän, glähmäisen ja kuolaisen Simon!
Kotiin päästyämme otin Simon kaulasta pois pannan ja nostin hänet suoraan kylpyammeeseemme. Poika sai kunnon Pethead pesun. Kuva, joka näkyy tässä seuraavaksi, vääristää sen verran, että lukija luulee Simon oikeasti nauttivan kylvyistään. Asia ei valitettavasti niin ole.


Illalla, paljon sen jälkeen, kun herra oli kuivattu kunnolla, Simo meni makuulle gerbiilien häkin viereen. Siitä hän katseli niiden menoa ja kaivelua. Loppujen lopuksi sitten nukahti siihen. On hienoa, että Simo ei ole verenhimoinen muita karvaisia ystäviään kohtaan, sillä muuten viiden gerbiilin ja yhden Mittelspitzin pitäminen samassa kerrostalokaksiossa olisi yhtä painajaista! Tässä vielä kuva nukkuvasta Simosta: